Chord Kunci Gitar Bojomu Semangatku Happy Asmara Lirik Lagu

Bojomu Semangatku Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Bojomu Semangatku Happy Asmara Lirik Lagu

lur tulung ngapuranen aku bojomu kuwi semangatku nggarai

Dapatkan Chord kunci gitar lainnya di www.iwanrj.com.

Selain Lirik Lagu Bojomu Semangatku Happy Asmara,anda juga bisa mencari chord kunci gitar dan lirik lagu lain disini.

Title: Bojomu Semangatku
Artist: Happy Asmara

lur tulung ngapuranen aku
 atas kelakuanku..
 aku seneng karo bojomu
 sing dadi penyemangatku..
 bojomu.. nggudoni aku..
 mbendino.. ngejak ketemu..
 
 Chorus:
 bojomu kuwi semangatku
 nggarai nikmat uripku..
 nyapo ket mbiyen ora kenal aku
 malah saiki wis dadi bojomu..
 aku.. tambah ngelu..
 kerono.. kelakuanku...
 kegodo bojomu..uuuuuuuu..
 aku amung menungso lugu
 ra sengojo kenal bojomu..
 bojomu kuwi pancen ayu
 senengane njarak'i aku..
 bojomu.. nggudoni aku..
 mbendino.. ngejak ketemu..

iwanrj.com - Situs tempat menyediakan lirik dan chord gitar dari berbagai sumber yang kami persembahkan untuk anda. [cs: public@iwanrj.com]