Chord Kunci Gitar Ninggal Tatu Nella Kharisma Lirik Lagu

Ninggal Tatu Nella KharismaChord Kunci Gitar Ninggal Tatu Nella Kharisma Lirik Lagu

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang

Dapatkan Chord kunci gitar lainnya di www.iwanrj.com.

Lirik:

Intro) 
 A E F#m C#m D A Bm E
 A E F#m C#m D A Bm E
 
 C   G
 nengopo ra crito
 
 Am   Em
 yen kowe wis ra tresno
 
 F    C
 neng kowe malah lungo
 
 Dm   G
 ninggal tatu ning dodo
 
 Am   Em   F    C
 rasane ati iki koyo keno mowo
 
 Am    Em
 bareng wis ngerti...
 
 F    G
 ning mburiku kowe ngliyo...
 
 C    G
 janjine ngancani
 
 Am  Em
 nganti tekane pati
 
 F   C
 ning nyatane janjimu
 
 Dm   G
 kuwi mung kari janji
 
 Am  Em   F   C
 panase geni... ra koyo panase ati
 
 Am Em
 sakwise ngerti
 
 F   G
 kowe ning aku ngapusi...
 
 (Chorus)
 
 C   G
 kowe tak sayang-sayang
 
 Am   Em
 saiki malah ngilang
 
 F   C
 tresnamu karo aku
 
 Dm   G
 kuwi mung kiasan
 
 C    G
 kowe tak gadang-gadang
 
 Am Em
 tegane gawe wirang
 
 F   C
 anggonku labuh kowe
 
 Dm   G
 opo iseh kurang...
 
 (Int.) 
 C   G   Am   Em   F   C   Dm   G
 Am   Em  F   C   Am   Em   F   G
 
 C     G
 nengopo ra crito
 
 Am    bEm
 yen kowe wis ra tresno
 
 F     C
 neng kowe malah lungo
 
 Dm    G
 ninggal tatu ning dodo
 
 Am   Em   F    C
 rasane ati iki koyo keno mowo
 
 Am     Em
 bareng wis ngerti...
 
 F     G
 ning mburiku kowe ngliyo...
 
 C     G
 janjine ngancani
 
 Am     Em
 nganti tekane pati
 
 F     C
 ning nyatane janjimu
 
 Dm    G
 kuwi mung kari janji
 
 Am    Em   F    C
 panase geni... ra koyo panase ati
 
 Am    Em
 sakwise ngerti
 
 F    G
 kowe ning aku ngapusi...
 
 (Chorus)
 
 C     G
 kowe tak sayang-sayang
 
 Am    Em
 saiki malah ngilang
 
 F     C
 tresnamu karo aku
 
 Dm    G
 kuwi mung kiasan
 
 C    G
 kowe tak gadang-gadang
 
 Am   Em
 tegane gawe wirang
 
 F    C
 anggonku labuh kowe
 
 Dm   G
 opo iseh kurang...
 
 (Outro)
 C   G   Am  Em  F   Em  Dm  G   C

iwanrj.com - Situs tempat menyediakan lirik dan chord gitar dari berbagai sumber yang kami persembahkan untuk anda. [cs: public@iwanrj.com]