Chord Kunci Gitar Pasukan Anti Prei Happy Asmara Lirik Lagu

Pasukan Anti Prei Happy Asmara

Chord Kunci Gitar Pasukan Anti Prei Happy Asmara Lirik Lagu

pasukan anti prei budal nggolek rejeki pasukan anti prei budal nggolek rejeki

Dapatkan Chord kunci gitar lainnya di www.iwanrj.com.

Selain Lirik Lagu Pasukan Anti Prei Happy Asmara,anda juga bisa mencari chord kunci gitar dan lirik lagu lain disini.

Title: Pasukan Anti Prei
Artist: Happy Asmara

Intro : 
 C G Am Em
 F G C Am
 F G C
 
 Reff :

C
G pasukan anti prei..
Am Em budal golek rejeki
F
C kerjo wani rekoso
Dm
G ben uripku sesok mulyo.. C
G ra peduli omongan.. Am Em tanggunganku bulanan F
C anak bojo ro wong tuo
Dm
G C kabeh kuwi semangatku kerjo.. C

G kahanan uripku bedo karo impianku
Am

Em durung biso nyenengku kabeh keluargaku
F

C sing kepengen ngelakoni urip kepenak Dm


G ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak.. C


G pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni Am

Em senajan roso meri kuwi ono ning ati F

C rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
Dm

G
C sing penting diparingi sehat lan nyembadani.. F
G
C
Am duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan F
G
C dinggo nyukupi kabeh kebutuhan.. F
G
C
Am pingin tak buktikke lek aku ra sepele F
G
C senadyan kahanane koyongene.. Reff : C
G pasukan anti prei.. Am
Em budal golek rejeki F
C kerjo wani rekoso Dm
G ben uripku sesok mulyo.. C G ra peduli omongan.. Am Em tanggunganku bulanan F
C anak bojo ro wong tuo Dm
G C kabeh kuwi semangatku kerjo..
C

G pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
Am


Em sugih kere neng ngarepe Gusti ra ono bedane F


C akehi shodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
Dm


G teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..
C

G di..akehi dongane diakehi syukure Am jarene wong tuwo biyen
Em urip kur nggo mampir ngombe
F


C kulo nderek kersane ajeng pripun saene
Dm

G
C mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane.. F
G
C
Am duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan F
G
C dinggo nyukupi kabeh kebutuhan.. F
G
C
Am pingin tak buktikke lek aku ra sepele F
G
C senadyan kahanane koyongene.. Musik : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C Reff : C
G pasukan anti prei.. Am Em budal golek rejeki F
C kerjo wani rekoso Dm
G ben uripku sesok mulyo.. C G ra peduli omongan.. Am Em tanggunganku bulanan F C anak bojo ro wong tuo
Dm G C kabeh kuwi semangatku kerjo.. C G pasukan anti prei.. Am Em budal golek rejeki F
C kerjo wani rekoso
Dm
G ben uripku sesok mulyo.. C G ra peduli omongan.. Am Em tanggunganku bulanan F
C anak bojo ro wong tuo Dm
G C kabeh kuwi semangatku kerjo..

iwanrj.com - Situs tempat menyediakan lirik dan chord gitar dari berbagai sumber yang kami persembahkan untuk anda. [cs: public@iwanrj.com]