Lirik Lagu Banyu Moto Nella Kharisma Ft. Dory Harsa

Banyu Moto Nella Kharisma ft. Dory HarsaLirik Lagu Banyu Moto Nella Kharisma ft. Dory Harsa

Tembang iki tak gawe Sampai kapan kan kau buktikan Cahyo lintang ing wengi

Dapatkan Chord kunci gitar lainnya di www.iwanrj.com.
Lirik:

Tembang iki tak gawe
 Mung kanggo kowe
 Sing paling tak tenani
 Nganti saiki
 
 Tumetese banyu moto iki
 Sing dadi saksi
 Sumpah lan janji
 Sehidup semati
 
 Sampai kapan kan kau buktikan
 Tresno tulus yo mung kanggo awakku
 Sampai mati kan ku pastikan
 Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
 
 Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
 Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
 
 Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
 Sumpah lan janji sehidup semati
 
 Sampai kapan kan kau buktikan
 Tresno tulus yo mung kanggo awakku
 Sampai mati kan ku pastikan
 Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
 
 Sampai kapan kan kau buktikan
 Tresno tulus yo mung kanggo awakku
 Sampai mati kan ku pastikan
 Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
 
 Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
 Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

iwanrj.com - Situs tempat menyediakan lirik dan chord gitar dari berbagai sumber yang kami persembahkan untuk anda. [cs: public@iwanrj.com]