Lirik Lagu Nutupi Laraku Vita Alvia Jawa Populer

Berikut adalah Lirik Lagu Nutupi Laraku Vita Alvia .Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo Iseh kuat ora ati ku Terus sabar.Semoga Lirik dan Chord gitar yang kami rangkum disini dapat membantu anda bernyanyi sambil memetik gitar. Nutupi Laraku Vita Alvia

Lirik Lagu Nutupi Laraku Vita Alvia Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo Iseh kuat ora ati ku Terus sabar

Nutupi Laraku Vita Alvia

–>

Lirik Lagu Nutupi Laraku Vita Alvia.Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo Iseh kuat ora ati ku Terus sabar

** Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo  Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku  Iseh kuat ora ati ku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi Laraku  Soyo adoh mung gawe ragu Opo isoh yen terus mlaku Tak pekso senajan loro Aku ra popo, ning atiku sing rung kulino  Back to **  Yen terus sabar aku uwes tau  Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku

Selain Nutupi Laraku Vita Alvia dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari yang lain:

iwanrj.com - Situs tempat menyediakan lirik dan chord gitar dari berbagai sumber yang kami persembahkan untuk anda. [cs: public@iwanrj.com]