Toto Rahmadi – Tak Jogo Selawase

iwanrj.com – Lirik Lagu Toto Rahmadi – Tak Jogo Selawase.#Toto #Rahmadi #Tak #Jogo #SelawaseSemoga Lirik dan Chord gitar yang kami rangkum disini dapat membantu anda bernyanyi sambil memetik gitar.

Toto Rahmadi - Tak Jogo Selawase

Lirik Lagu Toto Rahmadi – Tak Jogo Selawase #Toto #Rahmadi #Tak #Jogo #Selawase

Wis suwe aku ngenteni kowe...
Sampe loro atiku pernah mbok gawe...
Nanging aku ra mundur, tetep tak perjuang'ke
Nganti saiki biso dadi siji...

Mung kowe sing biso gawe bungah...
Gawe ayeme ati yen lagi susah...
Maturnuwun marang gusti, sampun ngijabahi
Pandonga sing tak suwun sa'jrone iki...

Bakal tak jogo selawase...
Sliramu sing saiki tak duweni...
Bakal tak bahagia'no tekane mati...
Mergo mung ono koe neng ati iki...

Percoyo neng aku ra bakal nglarani
Mergomung kowe, sing ta'tresnani
Jani ku bakal sehidup semati
Ra bakal ta blenjani...

Mung kowe sing biso gawe bungah...
Gawe ayeme ati yen lagi susah...
Maturnuwun marang gusti, sampun ngijabahi
Pandonga sing tak suwun sa'jrone iki...

Reff

Bakal tak jogo selawase...
Sliramu sing saiki tak duweni...
Bakal tak bahagia'no tekane mati...
Mergo mung ono koe neng ati iki...

Percoyo neng aku ra bakal nglarani
Mergomung kowe, sing ta'tresnani
Jani ku bakal sehidup semati
Ra bakal ta blenjani...

Jani ku bakal sehidup semati
Ra bakal ta blenjani.

Title : Tak Jogo Selawase Vocalis : Toto Rahmadi Songwriter : Toto Rahmadi Arranger : O'iem Samaster Video & Editing : O'iem Samaster Production : Samasta Record

Selain Toto Rahmadi – Tak Jogo Selawase dari penyanyi diatas, Anda juga dapat mencari yang lain: